• Ochrana osobných údajov

        •  

          Informácie o spracúvaní osobných údajov

           

          Prevádzkovateľ:                   Základná škola s materskou školou, Podolie 804, 916 22 Podolie
          zastúpený:                              RNDr. Jankou Schreiberovou, riaditeľkou školy
          IČO:                                            36125431

          (ďalej len „prevádzkovateľ“)

          je prevádzkovateľom podľa zákona NR SR č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon  NR SR č. 18/2018 Z. z.“).

          Prevádzkovateľ spracúva len také osobné údaje, ktoré svojím rozsahom a obsahom zodpovedajú účelu ich spracúvania a sú nevyhnutné na jeho dosiahnutie. Prevádzkovateľ  spracúva a využíva osobné údaje výlučne spôsobom, ktorý zodpovedá účelu, na ktorý boli zhromaždené, pričom údaj o účele môže byť obsiahnutý v súhlase dotknutej osoby alebo ustanovený priamo vykonateľným právne záväzným aktom Európskych spoločenstiev, medzinárodnou zmluvou, ktorou je Slovenská republika viazaná, zákonom o ochrane osobných údajov alebo osobitným zákonom.

          V zmysle § 21 zákona NR SR č. 18/2018 Z. z. dotknutá osoba má právo získať od prevádzkovateľa potvrdenie o tom, či sa spracúvajú osobné údaje, ktoré sa jej týkajú. Ak prevádzkovateľ takéto osobné údaje spracúva, dotknutá osoba má právo získať prístup k týmto osobným údajom a informácie o

          1. účele spracúvania osobných údajov,
          2. kategórii spracúvaných osobných údajov,
          3. identifikácii príjemcu alebo o kategórii príjemcu, ktorému boli alebo majú byť osobné údaje poskytnuté, najmä o príjemcovi v tretej krajine alebo o medzinárodnej organizácii, ak je to možné,
          4. dobe uchovávania osobných údajov; ak to nie je možné, informáciu o kritériách jej určenia,
          5. práve požadovať od prevádzkovateľa opravu osobných údajov týkajúcich sa dotknutej osoby, ich vymazanie alebo obmedzenie ich spracúvania, alebo o práve namietať spracúvanie osobných údajov,
          6. práve podať návrh na začatie konania podľa § 100, 
          7. zdroji osobných údajov, ak sa osobné údaje nezískali od dotknutej osoby,
          8. existencii automatizovaného individuálneho rozhodovania vrátane profilovania podľa § 28 ods. 1 a 4; v týchto prípadoch poskytne prevádzkovateľ dotknutej osobe informácie najmä o použitom postupe, ako aj o význame a predpokladaných dôsledkoch takého spracúvania osobných údajov pre dotknutú osobu.


          Dotknutá osoba má právo byť informovaná o primeraných zárukách týkajúcich sa prenosu podľa § 48 ods. 2 až 4, ak sa osobné údaje prenášajú do tretej krajiny alebo medzinárodnej organizácii.

          Zásady ochrany osobných údajov našej organizácie si prečítajte tu:

           

          Prevádzkovateľ je povinný poskytnúť dotknutej osobe jej osobné údaje, ktoré spracúva. Za opakované poskytnutie osobných údajov, o ktoré dotknutá osoba požiada, môže prevádzkovateľ účtovať primeraný poplatok zodpovedajúci administratívnym nákladom. Prevádzkovateľ je povinný poskytnúť osobné údaje dotknutej osobe spôsobom podľa jej požiadavky.

           

          Sprostredkovateľmi spoločnosti pri spracúvaní osobných údajov sú tieto subjekty:

          Obchodné meno

          Sídlo spoločnosti

          IČO

          Bc. Rudolf Rzavský

          Bernolákova 608/18, 915 01 Nové Mesto nad Váhom

          43 480 624

          aSc Applied Software Consultants, s.r.o.

          Svoradova 7, 811 03 Bratislava

          31 361 161

          KOMENSKY, s.r.o. Park mládeže 1, 040 01 Košice 43 908 977
          TransData, s.r.o. M.R.Štefánika 139, 010 01 Žilina 35 741 236
          CKM združenie pre študentov, mládež a učiteľov Vysoká 32, 811 06 Bratislava 31 768 164
          Interaktívna škola s.r.o. Vajanského 29, 080 01 Prešov 45 888 329

           

           

           

           

           

    • Kontakty

      • Základná škola s materskou školou, Podolie 804
      • ZŠ - sekretariát: 032 7408411 ZŠ - mobilné č. 0911 961 480
      • Podolie 804 91622 Podolie Slovakia
      • 036125431
      • 2021628609
      • Riaditeľka školy: RNDr. Janka Schreiberová - 032/7408412 schreiberova@zspodolie.sk
      • Zástupkyňa riaditeľky pre ZŠ: RNDr. Daniela Maráková - 032/7408413 marakova@zspodolie.sk
      • Zástupkyňa riaditeľky pre MŠ: Slavka Fogašová - 032/7408414 mspodolie@gmail.com
      • Vedúca školskej jedálne: Mariana Porubská - 032/7408415 sjedalenpodolie@gmail.com
    • Prihlásenie